Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Κώστας Μπακογιάννης για Κουφοντινάκια: «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία»



Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Κώστας  Μπακογιάννης χαρακτηρίζοντας τους αντιεξουσιαστές «Κουφοντινάκια» και είπε ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί για να το συζητήσουν.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε ότι πρόθεσή των αντιεξουσιαστών ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στα Πετράλωνα με τον ίδιο να ανταπαντά ότι «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία», διευκρινίζοντας ότι δεν είχε κανένα λόγο να φύγει και έμεινε μέχρι το τέλος.

Ευχαρίστησε τους πελάτες και τους περαστικούς που τον υπερασπίστηκαν και αναφέρθηκε σε μια ηλικιωμένη κυρία με μια μαγκούρα που τον καλησπέρισε, τον φίλησε και του είπε: «μην ακούς, συνέχισε εσύ».

Όταν ρωτήθηκε πώς κράτησε την ψυχραιμία του ενώ έβριζαν τον νεκρό πατέρα του, απάντησε σοβαρός και μετρημένος ότι: «Το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου, εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο εκείνοι είναι πάρα πολύ λίγοι και εμείς είμαστε πάρα πολλοί, πρέπει να φοβίσουμε το φόβο».

Μιλώντας για τους αντιεξουσιαστές θαυμαστές του τρομοκράτη Κουφοντίνα είπε πώς αυτοί που βανδαλίζουν την Αθήνα, είναι οι ίδιοι που διακινούν ναρκωτικά και κάνουν παραεμπόριο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και «αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει, πρέπει η πόλη να είναι ασφαλής».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου