Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ντόρα Μπακογιάννη : Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείτα





Δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν τέτοια ανάλογη ενέργεια από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να αδιαφορήσει για την εισήγηση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του δικαστικού συμβουλίου και να κάνει τα πάντα για να πάρει άδεια ο αμετανόητος, εκτελεστής τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σε ανάρτηση της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάνη τονίζει  «Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείται».

Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis
23 ώρες πριν
Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείται.NM

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του τονίζει πως «το Κράτος Δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται. Πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου