Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα Τσίπρα χαρακτήριζε τις ευρωεκλογές ψήφο εμπιστοσύνης και τώρα απλή δημοσκόπηση




Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, μόνο σε παρακμιακές τριτοκοσμικές χώρες επιβιώνουν πολιτικά τέτοια υποκείμενα. Στροφή 180 μοιρών κάνει ο Αλ. Τσίπρας μπροστά στην αναμφισβήτητη ήττα των Ευρωεκλογών και από τον χαρακτηρισμό του αποτελέσματος ως ψήφο εμπιστοσύνης που δήλωνε πρίν απο λίγες ημέρες, τώρα δηλώνει ότι θα αποτελέσει μια εικόνα δημοσκόπησης χωρίς να έχει τεθεί το δίλημμα ποιος θα κυβερνήσει. 

Μάλιστα ο ανεκδιήγητος σημείωσε ότι ο λαός γνωρίζει πως θα είναι μια κρίσιμη δημοσκόπηση, εν τούτοις ουσιαστικά μάζεψε την αναφορά του στη Βουλή προεξοφλώντας εμμέσως πλην σαφώς το αποτέλεσμα.

Η αναδίπλωση αυτή έγινε από τον λαοπλάνο επειδή όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι ιδιαιτέρως αρνητικό για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα και επιδιώκει να το απεγκλωβίσει από το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών γιατί φοβάται το τι τον περιμένει μετά τις εκλογές και απλά θέλει να το καθυστερήσει.

Ανέφερε επανειλημμένα για να το εμπεδώσει και ο ίδιος ότι οι ευρωεκλογές συνιστούν «κρίσιμη δημοσκόπηση» και επέμεινε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κερδίσει λές και δεν κατάλαβε κανένας πόσο χέστης είναι και είναι βέβαιο ότι θα τις χάσει.

Όταν ρωτήθηκε ο με την ουρά στα σκέλια Τσίπρας για το τι θα κάνει σε περίπτωση ήττας με μεγάλη διαφορά είπε για να γελάει ο κόσμος ότι «Δεν θα συμβεί, ούτε μία στο εκατομμύριο» και επανέλαβε ότι είχε δεχτεί πρόταση από το επιτελείο του για να προχωρήσει σε τετραπλές εκλογές, το οποίο όπως είπε αρνήθηκε «παρόλο που είχαμε μετρήσει ότι είχαμε ισχυρές πιθανότητες».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου