Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Άθλιο χυδαίο μήνυμα κατά της Ντόρας από συντρόφους αντιεξουσιαστές που δρουν ανεξέλεγκτοι




«Ντόρα το '89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν» έγραψαν σύντροφοι θαυμαστές της τρομοκρατίας που τις τελευταίες ημέρες απειλούν δικαστές και καταστρέφουν περιουσίες πολιτών για να εκβιάσουν την άδεια στον εκτελεστή σύντροφο Κουφοντίνα.

Η ανοχή της κυβέρνησης πρός τους συντρόφους κακοποιούς και η κίνηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να ελέγξει τους δικαστές που είπαν όχι στην άδεια του εκτελεστή τρομοκράτη Κουφοντίνα, αποθρασύνουν περισσότερο του συντρόφους κακοποιούς.



Αίσθηση προκαλεί το σύνθημα που έγραψαν άγνωστοι για την Ντόρα Μπακογιάννη στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα: «Ντόρα το '89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ανοικτά οι σύντροφοι κακοποιοί ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε, εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη, να έχουν δολοφονήσει και την σύζυγό του, Ντόρα.

Αυτή την αθλιότητα συντηρεί, προστατεύει και δείχνει ανοχή η κυβέρνηση για να μην θίξει τις συνιστώσες της ενόψει εκλογών που αποτελούνται από συμμορίες τρομοκρατών και αντιεξουσιαστών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την καταστροφή προεκλογικού περιπτέρου στα Ιωάννινα και τα χυδαία συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που θαυμάζουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα επιτέθηκαν σήμερα στη Νέα Δημοκρατία βανδαλίζοντας με χυδαία συνθήματα το προεκλογικό της περίπτερο στα Ιωάννινα. 



Ας το καταλάβουν μια για πάντα. Δεν τους φοβόμαστε.  Οι μέρες ανοχής τελειώνουν. Ως εδώ»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου