Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Νέα αθλιότητα Τσίπρα! Θα κάνω αύξηση 50€ στους συνταξιούχους ΑΛΛΑ από του χρόνου!



Τάζει τα πάντα, υπόσχεται τα πάντα, για να κρατήσει σε ομηρία όσους περισσότερους συνταξιούχους και πολίτες εξαπατήσει, ώστε να τον ψηφίσουν στις ευρωεκλογές και να τους έχει και στις εθνικές εκλογές.

Ακούστε τι είπε ο άθλιος λαοπλάνος Αλέξης Τσίπρας : «Υπάρχει η σκέψη στην κυβέρνηση και η πιθανότητα να δοθεί τον επόμενο χρόνο αύξηση 50 ευρώ στην εθνική σύνταξη, η οποία θα αφορά όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο την κατώτατη σύνταξη», αυτό δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα.

Μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής είπε ο Τσίπρας είπε ότι η αύξηση αυτή θα είναι πολύ πιο σημαντική για το εισόδημα των χαμηλοσυνταξιούχων, λέγοντας ενδεικτικά πως για κάποιον που παίρνει σύνταξη 500 ευρώ η αύξηση των 50 ευρώ θα είναι της τάξης του 10%.

«Όσο η οικονομία πηγαίνει καλύτερα θα σχεδιάζουμε να δίνουμε το περίσσευμα στους πιο αδύναμους. Στοχεύουμε και σχεδιάζουμε σταδιακά να έχουμε την υπερκάλυψη των απωλειών και την αύξηση στις συντάξεις» είπε ο πολιτικός απατεώνας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου