Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Με μόλις 4 ημέρες απεργία πείνας ο εκτελεστής Κουφοντίνας πήγε στο νοσοκομείο



Ο 11 φορές δολοφόνος αθώων ανθρώπων, σύντροφος τρομοκράτης της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας με μόλις 4 ημέρες απεργίας πείνας πήγε στο νοσοκομείο του Βόλου για προληπτική νοσηλεία. 

Χθες αργά τη νύχτα ο ισοβίτης εκτελεστής της 17Ν σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας, που μεταφέρθηκε στα επείγοντα του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου.

Ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας πριν από τέσσερις ημέρες διαμαρτυρόμενος για την μη χορήγηση αδείας από τις φυλακές, λόγω εύλογης άρνησης του εισαγγελέα Βόλου, που έκρινε ότι διαθέτει τα τυπικά, αλλά δεν έχει τα ουσιαστικά στοιχεία. Ο τρομοκράτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν ότι είχε πτώση της αρτηριακής πίεσης, λόγω της απεργίας πείνας, αλλά δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Ωστόσο από χθες το βράδυ νοσηλεύεται φρουρούμενος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, σε ειδικό χώρο κρατουμένων στη νέα πτέρυγα του ιδρύματος και εξακολουθεί να αρνείται να λάβει τροφή για να πετύχει τον σκοπό του να του χορηγηθεί νέα προκλητική άδεια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου