Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Κανένας έλεγχος! Γέμισε μετανάστες και πρόσφυγες το Σύνταγμα



Χαρακόπουλος: Επικοινωνιακό σχέδιο της κυβέρνησης 

Στο Σύνταγμα απέναντι από τη Βουλή, κατασκηνώνουν πρόσφυγες και μετανάστες, με καταγωγή από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, που μέχρι πρότινος διέμεναν παράνομα στην κατάληψη κτιρίου που εκκενώθηκε στα Εξάρχεια από την αστυνομία. 

Αυτό το μπάχαλο χωρίς κανένα έλεγχο δείχνει ότι η αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κανένα σχεδιασμό δεν μετέφερε τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν παράνομα στο κτίριο δε δομές φιλοξενίας και απλά τους "αμόλησαν" στο κέντρο της Αθήνας. 

Μάλιστα έχουν αναρτήσει και ταμπέλες που γράφουν «Είμαστε πρόσφυγες, άστεγοι και μας πέταξαν έξω. Χρειαζόμαστε ένα μέρος για να ζήσουμε»! Κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει ότι τους πέταξαν έξω από σπίτι που βρίσκονταν παράνομα.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος, για την εγκατάσταση μεταναστών στην πλατεία Συντάγματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η περιβόητη επέμβαση στα Εξάρχεια, σε κτίρια που ήταν υπό κατάληψη, είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος. 

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτη της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες. 

Επιτέλους, το δίδυμο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ας συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου