Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Προκλητικές Γεροβασίλη και Παπακώστα : Συνδικαλιστές αστυνομικοί σιγοντάρουν μύθους για τα Εξάρχεια! Δεν υπάρχει άβατο



Είναι τραγικό να μην αντιλαμβάνονται το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και να βγαίνουν να κάνουν Συριζαίικες δηλώσεις λες και οι πολίτες είναι ηλίθιοι!!!

Αρχίζουμε με τον σανό της Παπακώστα που σε βγάζει από τα ρούχα σου και σε εξοργίζει!! Εμφανίστηκε η κυρία στην ΕΡΤ που την αφήνουν να λέει ότι θέλει και είπε με θράσος ότι : Σήμερα εστιάσαμε την προσοχή μας σε ουσίες, σε στοιχεία τα οποία θεωρούσαμε ότι πρέπει να ρίξουμε τo βάρος μας ώστε να προστατέψουμε την εθνική ασφάλεια αλλά και την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής". Συνέχισε να προκαλεί την κοινωνία λέγοντας : "Η πολιτική κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ήταν μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και άβατο πουθενά. Αυτό υλοποιείται, κάθε ημέρα κάνουμε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Όσοι θεωρούσαν ότι υπήρχε ανοχή ή εκτιμούσαν ότι ήταν εύκολος σάκος του μποξ η ελληνική αστυνομία για να πουν ότι δεν αφήνετε να κάνει τη δουλειά της ή ότι δεν υπάρχει αυτή η διάθεση από την πολιτική ηγεσία, νομίζω ότι παίρνουν απαντήσεις. Να κάνω μία έκκληση, ακόμα και τώρα είναι η στιγμή όλα τα πολιτικά κόμματα, θα πρέπει όλοι να προσέξουμε το θέμα της ασφάλειας είναι ευαίσθητο, της εθνικής ασφάλειας της χώρας ακόμα πιο ευαίσθητο αλλά και της ασφάλειας των πολιτών εμείς καθημερινά το επιχειρούμε" τόνισε ψυχρά και προκλητικά.
"Άβατο δεν υπάρχει γιατί καθημερινά επιχειρούν οι αρμόδιες αρχές" συμπλήρωσε λέγοντας ευθαρσώς ψέματα ότι επιχειρούν στην ΑΣΟΕΕ, που όποιος ζεί και εργάζεται στην περιοχή δεν βλέπει καμιά επιχείρηση :  "Θα παρακαλέσω τους κυρίους πρυτάνεις και αναφέρομαι στην ΑΣΟΕΕ, που επιχειρούμε κάθε ημέρα να μας βοηθήσουν και να διευκολύνουν το έργο της ελληνικής αστυνομίας. Αλλιώς λειτουργεί ο πρύτανης του Αριστοτελείου που μας διευκόλυνε και λύσαμε τα προβλήματα, μπήκαμε επιχειρησιακά στο Πανεπιστήμιο, ως όφειλε κατά τη γνώμη μου, και αλλιώς ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ, διότι στην ΑΣΟΕΕ από μέσα έρχονται τα εμπορεύματα του παραεμπορίου και βγαίνουν έξω, όπου καθαρίζει η ελληνική αστυνομία. Με το που στρίβουν την πλάτη τους οι αστυνομικοί που έχουν καθαρίσει το πεζοδρόμιο, στα επόμενα πέντε λεπτά από μέσα βγαίνουν πάλι τα εμπορεύματα. Και ο δήμος πρέπει να δει τις ευθύνες του, η δημοτική αστυνομία δεν είναι μόνο για να κόβει κλήσεις" τόνισε.
Στην συνέχεια εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο Πρώτο Θέμα η άλλη στελεχάρα του υπουργείου προστασίας του πολίτη Γεροβασίλη και "επιτέθηκε" προκλητικά κατά συνδικαλιστών της Αστυνομίας , κατηγορώντας τους ότι «σιγοντάρουν» όσους που υποστηρίζουν πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εμποδίζει την ΕΛ.ΑΣ να κάνει τη δουλεία της στα Εξάρχεια. Η Γεροβασίλη είπε στον ραδιοσταθμό «Θέμα» ότι ο εν λόγω ισχυρισμός για τα Εξάρχεια «δεν είναι απλά μύθος αλλά είναι κακόβουλος».
Η κ. Γεροβασίλη χαρακτήρισε «σύνθετο θέμα» τα Εξάρχεια, επισημαίνοντας ότι η επίλυσή του δεν είναι εύκολη όταν ασχολείται μόνον η Ελληνική Αστυνομία, η οποία έχει ρόλο καταστολής.
Άφησε να εννοηθεί ότι η βελτίωση της κατάστασης προϋποθέτει συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, παραθέτοντας ως παραδείγματα πετυχημένης συνεργασίας την περιοχή του Φιλοπάππου και το Πεδίο του Άρεως.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου