Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Αγκαλιές Κουρουμπλή με Αμβρόσιο! Ανατριχίλα στον ΣΥΡΙΖΑ



Ο Κουρουμπλής, κατέβασε τις φωτογραφίες του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο στο Twitter, προέβη και σε μία σχεδόν απολογητική ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζει «με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο» εννοώντας τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον Σκουρλέτη που του επιτέθηκαν.

 Η πρώτη "χέρι" του το έβαλε ο Σκουρλέτης που τον πήρε τηλέφωνο και του τα είπε κανονικά. Μάθαμε ότι δεν τίθεται θέμα αποπομπής του πρώην υπουργού από το ευρωψηφοδέλτιο, αφού το ζήτημα θεωρήθηκε λήξαν μετά και τις εξηγήσεις που δόθηκαν. 

Μετά τον Σκουρλέτη την σκυτάλη κατά Κουρουμπλή πήραν και άλλοι σύντροφοι της κυβέρνησης και εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ που του καταλόγισαν ότι «ψαρεύει» ψήφους από τη δεξαμενή των ακραίων και πλήττει το αφήγημα του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ για μέτωπο εναντίον της ακροδεξιάς.

Αυγή, και η Εφημερίδα των Συντακτών βάλλουν κατά του Κουρουμπλή και υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αυγή στο πρωτοσέλιδό της γράφει «Ε, όχι κι έτσι», έχοντας ρεπορτάζ για το περιστατικό και τις αντιδράσεις, αλλά και άρθρο όπου κρίνει την επιλογή του Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

«Εφημερίδα των Συντακτών», «χέρι χέρι με τον κήρυκα του μίσους» 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αδειάζουν με τοποθετήσεις του τον πρώην υπουργό. 

Η Αννέτα Καββαδία, στο Twitter: «Όταν ο πρωθυπουργός ζητά ξεκάθαρα"να ξαναγυρίσει η ΧΑ εκεί που της αξίζει, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας", όταν δίνουμε μάχες–εντός και εκτός συνόρων–απέναντι στο φασισμό, εσύ στέκεσαι δίπλα στον ρατσιστή, χουντικό, δηλωμένο ΧΑυγίτη Αμβρόσιο;; Τουλάχιστον, όχι στο όνομά μας…»

Σία Αναγνωστοπούλου : «Με τον κ. Αβροσιο μας χωρίζει μια Χρυσή Αυγή χάος. Και τον ίδιο από εμάς λεωφόροι ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, σοσιαλιστικού και κομμουνιστικού κινήματος για τα δικαιώματα, αλλα μεγάλα κινήματα, αριστερά και μη, για τα δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου