Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ξεφτίλα Τσίπρα καλύπτει τον Πολάκη μετατρέπει την πρόταση μομφής Μητσοτάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης



Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα αυτής της κυβέρνησης των στελεχών που την απαρτίζουν και ειδικά του Αλέξη Τσίπρα που έχει κάνει την ξεφτίλα ταυτόσημη με τον ίδιο.

Πλήρης κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, παρείχε πριν από λίγο στη Βουλή, ο αντρόπιαστος Αλέξης Τσίπρας.

Είπε ο άθλιος Τσίπρας για να υπερασπιστεί τον απάνθρωπο Πολάκη ότι όταν κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά Πολάκη θα την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης : «όποτε καταθέσει πρόταση μομφής κατά μέλους της κυβέρνησης, θα την μετατρέψω σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Μάλιστα για να δικαιολογήσει ο Τσίπρας στα ΑΜΕΑ την αθλιότητα του είπε μοιράζοντας σανό : «πρωτοφανή επικοινωνιακό αντιπερισπασμό που αποδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο ίδιος για να δραπετεύσει από μια αντιπαράθεση. Επιχειρεί να αποφύγει τη συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και επιθυμεί να βάλει στη συζήτηση το ύφος του κ. Πολάκη, αν είναι καλό ή κακό. Θέλει να κουκουλώσει τη Νοβάρτις και τα θαλασσοδάνεια».

Με λίγα λόγια πρέπει να ντρεπόμαστε οι Έλληνες πολίτες για τους άθλιους ακροαριστερούς που μας κυβερνάνε!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου