Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Για τον Συριζαίο η ανεπάρκεια, η ανικανότητα και η διαρκής στοχοποίηση είναι τίτλος τιμής




Προκλητικός και αμετανόητος ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε για να στηρίξει την Ρένα Δούρου, λέγοντας "ξεκινάμε το μεγάλο αγώνα για την Αττική του 21ου αιώνα, την Αττική που δεν μπορεί και δεν θα επιστρέψει στα χέρια αυτών που τη γονάτισαν". Το παραπάνω σύνθημα θα πήγαινε φυσικά στα έργα και τις ημέρες της αποτυχημένης Ρένας Δούρου αλλά ποιος Συριζαίος το καταλαβαίνει και ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε αγνοώντας τις δημοσκοπήσεις ότι  η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής και προκλητικός απέναντι στα θύματα των καταστροφών και στην μνήμη των νεκρών απευθύνθηκε στην Δούρου : "Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα".

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, γνωρίζαμε ότι το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να καταδείξουμε την ανικανότητα και την ιδιοτέλεια του προηγούμενου καθεστώτος. Αλλά για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο αμετανόητος, ψυχρός, προκλητικός χωρίς ίχνος ηθικής πρωθυπουργός.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου