Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Εκλεκτός του Ποταμιού υπέρ της Κτηνοβασίας. αιμομιξίας της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών και της εμπορίας οργάνων



Διαβάζουμε στην dimokratianews.gr και δεν μπορούμε αν το πιστέψουμε ότι τέτοιου είδους άνθρωποι διαλέγονται χωρίς κανένα έλεγχο από τα κόμματα για να γίνουν υποψήφιοι και να εκπροσωπήσουν τους Έλληνες και την χώρα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας dimokratianews.gr : 

Ο Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, που κατεβάζει το Ποτάμι, δηλώνει υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας και του εμπορίου οργάνων!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού τάσσεται υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας, της εμπορίας οργάνων και της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών! 

Προκλητικός όσο δεν πάει άλλο, ο δικηγόρος και δρ Ποινικού Δικαίου Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ότι περιλαμβάνεται στις λίστες του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη για το Ευρωκοινοβούλιο, ομολογεί -και καμαρώνει συνάμα, αμετανόητος- τις θέσεις του για μια σειρά θεμάτων ηθικής τάξης που, αν μη τι άλλο, προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα. 

Σε διαδικτυακό διάλογο και στην ερώτηση για ποιον λόγο οι απόψεις του «έγιναν καπνός» μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του, απάντησε ότι οι θέσεις του είναι καταγεγραμμένες για εκατοντάδες θέματα στο ιστολόγιό του και διευκρινίζει πως τα δικά του άρθρα έχουν την υπογραφή του. 

Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, όπως λέει ο κ. Αναγνωστόπουλος, «μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει τις απόψεις μου από την αναπαραγωγική κλωνοποίηση (υπέρ), την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (υπέρ), της αιμομιξίας (υπέρ), της κτηνοβασίας (υπέρ), της εμπορίας οργάνων (υπέρ), της πώλησης αδειών διαμονής (υπέρ), μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών (υπέρ), το Σχέδιο Ανάν (κατά), την ομόφυλη υιοθεσία (υπέρ) και τη χορτοφαγία (φυσικά υπέρ)».


Και συνεχίζει με εξίσου προκλητικό τρόπο ότι «βασικά αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλος υποψήφιος ο οποίος έχει ξεκάθαρη θέση σε τόσο πολλά ζητήματα, γραπτή και τεκμηριωμένη εδώ και χρόνια». Αγνωστο είναι αν αυτές τις απόψεις τις γνωρίζει ο κ. Θεοδωράκης για τον υποψήφιο του κόμματός του (αν και θα έπρεπε να κάνει τη σχετική έρευνα πριν αποφασίσει), όμως πλέον δεν έχει καμία δικαιολογία. Το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να τον «κόψει» από τις λίστες, διαφορετικά θα θεωρηθεί και αυτός... συνένοχος στο έγκλημα.

Πάντως, παρότι ο κ. Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα κείμενά του με τις προκλητικές απόψεις βρίσκονται εύκολα μέσα στο ιστολόγιο, αυτό δεν ισχύει. Και ακόμα κι αν πρόκειται για πλάκα (ή μια προσπάθειά του να ετοιμάσει την άμυνά του κόντρα στην αναπόφευκτη κατακραυγή), προφανώς αυτή είναι διεστραμμένη και φαιδρή, και τον καθιστά ακόμη πιο θλιβερό! Γιατί πλάκα με κάποια πράγματα δεν μπορεί να γίνεται από κανέναν...


Πηγή : dimokratianews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου