Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Μας βάζει "χέρι" ο Μπερίσα για τις Συριζαίικες φυλακές που σφάζονται μεταξύ τους Αλβανοί μαφιόζοι




Φτάσαμε στο σημείο ο ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, να διαμαρτύρεται για τριτοκοσμικές συνθήκες στις φυλακές με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να τις χαρακτηρίζει «Σφαγείο για τους Αλβανούς», ζητώντας την παρέμβαση των διεθνών οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και των οργάνων και θεσμών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα χαρακτηρίζει «Μεσαιωνικές και απάνθρωπες συνθήκες» στις φυλακές.

Η ανάρτηση ενός πολιτικού τριτοκοσμικής χώρας όπως η Αλβανία δίνει τον τίτλο: «Οι φυλακές της Ελλάδας σφαγείο για τους Αλβανούς» και ξεφτιλίζει της Ελλάδα. Χαρακτηρίζει αποτρόπαια τη δολοφονία που καταγράφεται στο βίντεο, τονίζοντας πως αποτελεί απόδειξη της μεσαιωνικής και απάνθρωπης κατάστασης που επικρατεί για τους Αλβανούς στις φυλακές μιας χώρας-μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΝΑΤΟ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, καλεί τους διεθνείς οργανισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα (μεταξύ άλλων, την Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τη Διεθνή Αμνηστία) να πράξουν το ίδιο για «αυτό το μακάβριο έγκλημα και να καταστήσουν τις ελληνικές αρχές υπεύθυνες για τη σειρά δολοφονιών, σφαγών και απάνθρωπων βασανιστηρίων που υπόκειται οι Αλβανοί στις φυλακές της Ελλάδας».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου