Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Γελάει η υφήλιος με αυτή την είδηση! Εκλογές στην Βόρεια Κορέα!!!



Εννοείται ότι θα είναι δημοκρατικές και θα έχουν εκατό της εκατό προσέλευση με σίγουρο το αποτέλεσμα και τον νικητή.

Το κυβερνητικό Κόμμα των Εργατών του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν ελέγχει κατ’ αποκλειστικότητα την εξουσία στην απομονωμένη καθεστωτική χώρα, και κάνει "εκλογές" κάθε πέντε χρόνια για να αναδειχθούν τα μέλη της Ανώτατης Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης, του Κοινοβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Τα ψηφοδέλτια στα εκάστοτε εκλογικά τμήματα δεν περιλαμβάνουν παρά μόνον ένα όνομα ανά περιφέρεια, αυτό του μοναδικού υποψηφίου που θα εκλεγεί κιόλας.

Κάποιες από τις έδρες στο Κοινοβούλιο θα συμπληρωθούν από δύο μικρότερα κόμματα, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Κορέας, και το Σοντοϊστικό Κόμμα Σονγκντού που θεωρούνται και είναι σύμμαχοι του κυβερνώντος κόμματος διαθέτουν μικρά γραφεία και για λόγους και υπάρχουν μόνο για λόγους προπαγάνδας. Τις προηγούμενες εκλογές το ποσοστό προσέλευσης στις κάλπες ήταν 99,97%, στις κάλπες δεν προσήλθαν μόνον οι εργαζόμενοι στο εξωτερικό και «οι εργάτες της θάλασσας», ενώ όλοι οι υποψήφιοι έλαβαν το 100% των ψήφων στις εκλογικές περιφέρειες τους και ας έκαναν και αλλιώς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου