Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Και δεύτερο βίντεο που δείχνει πώς μόνο φυλακές και σωφρονισμό δεν έχουμε στην Ελλάδα



Είναι τραγικά και ανησυχητικά τα όσα διαδραματίζονται στις φυλακές Κορυδαλλού και γύρευε τι συμβαίνει στις υπόλοιπες φυλακές της χώρας.

Οι εικόνες σκληρών ποινικών κρατουμένων που έχουν μετατρέψει το κελί τους σε υπερπολυτελές διαμέρισμα με τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, αλκοόλ, κινητά με τα οποία έκαναν και live και πολλά μετρητά κάνουν τους πολίτες να ανησυχούν περισσότερο για την γιγάντωση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα.

Για την κατάσταση στις φυλακές έχει τεράστια ευθύνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι νόμοι έγκλημα που έχει περάσει και προσπαθεί ακόμα να περάσει, για να υπάρχει ατιμωρησία σε σκληρά εγκλήματα που εμπλέκονται σύντροφοι με αποτέλεσμα οι φυλακές να γίνουν απλά μερικές ημέρες διακοπών, με κελιά διαμερίσματα, άφθονο αλκοόλ και πολλά πάρτι.

Νέο βίντεο δείχνει ξανά εικόνες από το πάρτι σκληρών Αλβανών κακοποιών μέσα στις φυλακές και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. 

Ένας πρώην κρατούμενος που μίλησε στον Alpha άφησε άφωνους και ανήσυχους τους Έλληνες πολίτες:  «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;». «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου