Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Όταν ξεπερνάς και την ηλιθιότητα! Ο τσιρώνης επιμένει για Καστελόριζο χωρίς να βάζει μυαλό



Πολύ επικίνδυνος και αμετανόητος για τα όσα είπε ο Γιάννης Τσιρώνης, και με την ανοχή της κυβέρνησης συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες και επιμένει στις δηλώσεις του ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο.

Ο αμετανόητος Τσιρώνης ανάρτησε ένα χάρτη στο tweeter προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα όσα άθλια και προκλητικά ξεστόμισε και λέγοντας : «Οι αντιδράσεις ορισμένων για τη γεωγραφική θέση του Καστελλόριζου είτε οφείλονται σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε φτάνουν στην πολιτική παράκρουση. Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;», αναφέρει χωρίς καμία επίγνωση των όσων ξεστομίζει και της ζημιάς που κάνει στην χώρα.



Βεβαίως όλοι η Έλληνες και η υφήλιος γνωρίζει γεωγραφία και που ανήκει τι, αν βρίσκεται στο Αιγαίο ή στην Ανατολική Μεσόγειο και αυτό το επικίνδυνο για την χώρα παραμύθι εμείς οι προοδευτικοί συζητούμε τα πάντα, όλοι οι άλλοι είναι πατριδοκάπηλοι και εθνικιστές των Συριζαίων πρέπει να σταματήσει γιατί είναι επικίνδυνοι!!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου