Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Απίστευτη ανεύθυνη αθλιότητα Τσιρώνη : Το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο



Αθλιότητα Τσιρώνη που δείχνει πόσο επικίνδυνοι είναι στην κυβέρνηση και πόσο κακό κάνουν στην χώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο ανεύθυνος Τσιρώνης ανέφερε: «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελλόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο, τι να κάνουμε τώρα; Είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο».

Και συνέχισε την αθλιότητα του λέγοντας : «Κοιτάξτε το χάρτη. Το Καστελλόριζο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο σταματάει κάπου… Υπάρχει μετά το Ικάριο και το Καρπάθιο. Επειδή υπηρέτησα στο Ναυτικό σας το λέω. Δείτε έναν χάρτη. Το Αιγαίο για παράδειγμα δεν είναι κάτω από την Κρήτη».



Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όταν ο Υπουργός Εξωτερικών υποστηρίζει ότι "η Τουρκία έχει δικαιώματα σε όλα τα θέματα που την αφορούν" τι ακριβώς εννοεί;

Εννοεί και στα Ίμια; Στις δήθεν "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο;

Εννοεί την αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας;  

Επιπλέον, οι σημερινές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας αλλά και οι ανεκδιήγητες απόψεις κυβερνητικών βουλευτών όπως του κ. Τσιρώνη, επιβάλλουν άμεσες απαντήσεις από τον κ. Κατρούγκαλο. Η ελαφρότητα, η επιπολαιότητα, ακόμα και η άγνοια της Κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά θέματα την καθιστούν πλέον επικίνδυνη».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου