Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Απίστευτος απατεώνας ο Τσίπρας ξεπούλησε την Μακεδονία και τώρα λέει : Θα δώσουμε τη μάχη για να ξανακερδίσουμε τη Μακεδονία



Μετά από 30 χρόνια έρχεται μια ιστορική συμφωνία να κατοχυρώσει για πρώτη φορά την ιστορικότητα και την ελληνικότητα της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας είπε ο αντρόπιαστος λαοπλάνος.

Συνέχισε ο λαοπλάνος : "Αν θα υπερισχύουν οι δυνάμεις του ορθού λόγου απέναντι στις δυνάμεις του φόβου και της μισαλλοδοξίας. Αν θα υπερισχύσουν οι δυνάμεις της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής, απέναντι στις δυνάμεις του ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της ακραίας δεξιάς. Αυτή είναι η μάχη που δίνετε εσείς εδώ και στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία".

O απίστευτος λαοπλάνος και απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας, αμετανόητος και ψυχρός μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας προσπαθεί να εξαπατήσει όσους τον ακούν ακόμα και λέει : Θα δώσουμε τη μάχη για να ξανακερδίσουμε τη Μακεδονία 

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε προκλητικά κάτι που βλέπει μόνο ο ίδιος, ότι παράλληλα με τη συντήρηση στη Θεσσαλονίκη, υπήρχε πάντα και ένα προοδευτικό ποτάμι και σημείωσε ότι εδώ διακυβεύεται η σύγκρουση ανάμεσα στην πρόοδο και τη συντήρηση.

Είπε ο απίστευτος λαοπλάνος μεταξύ άλλων :  "Σας καλωσορίζουμε εδώ είναι το σπίτι σας, μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να ξανακερδίσουμε τη Μακεδονία, μια Μακεδονία ανοικτή, δημοκρατική και κοινωνική".

Και είπε να λαικίσει κιόλας για να εκνευρίσει περισσότερο τους Μακεδόνες μιλώντας για  πατριωτική προσπάθεια που δίνει προοπτική και μέλλον στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, την οποίοι κάποιοι που την κυβέρνησαν για χρόνια έλεγαν κάθε φορά από αυτό το βήμα του Βελλίδειου ότι η Θεσσαλονίκη είναι η "συμπρωτεύουσσα", όμως την οδηγούσαν να είναι η "μεγάλη φτωχομάνα" χωρίς αναπτυξιακές δυνατότητες, χωρίς στήριξη των νέων και των περιθωριοποιημένων κοινωνικά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου