Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Μετατρέπουν την ρίψη μολότοφ από κακούργημα σε πλημμέλημα, νέο δώρο στους συντρόφους κακοποιούς



Απίστευτο προκλητικό δώρο στους κακοποιούς συντρόφους αντιεξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ κάνει η κυβέρνηση και μετατρέπει σε πλημμέλημα την κατοχή και χρήση εκρηκτικών μολότοφ.

Στο νέο Ποινικό Κώδικα που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση από κακούργημα με ποινή 20 ετών η κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών μετατρέπεται σε εάν είναι δυνατόν σε πλημμέλημα και αυτό είναι καθαρή αποποινικοποίηση, ουσιαστικά, της κατοχής και χρήσης βομβών μολότοφ και το προβλέπει το σχέδιο του νέου ποινικού κώδικα, το οποίο διαφημίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ως το πρώτο εδώ και 70 χρόνια.

Έτσι η κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών, δηλαδή βομβών μολότοφ, που χρησιμοποιούνται για φονικά όπλα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία, από κακούργημα μετατρέπεται σε απλό πλημμέλημα, με την ποινή να είναι έως τρία χρόνια με αναστολή.

Προκλητικά η ακροαριστερή κυβέρνηση λίγους μήνες πριν λήξη η καταστροφική θητεία της, κάνει νέο δώρο στους ακροαριστερούς αντιεξουσιαστές συντρόφους τους αφού ουσιαστικά δίνουν άφεση σε όσους έχουν κατηγορηθεί για αυτό το αδίκημα, ως κακούργημα και λέγοντας έτσι κάντε όσες επιθέσεις θέλετε ελεύθερα και όποιον πάρει ο χάρος κανένας δεν θα πάει φυλακή.

Αυτό σημαίνει ότι μόλις περάσει ο νέος ποινικός κώδικας έγκλημα, που είναι ο δεύτερος μετά το έγκλημα Παρασκευόπουλου που ευνοεί ανοικτά κάθε είδους εγκληματία, θα αρχίσουν να απελευθερώνονται όσοι έχουν συλληφθεί για αυτό το αδίκημα και από τώρα και στο εξής απλώς θα δικάζονται ως πλημμέλημα.

Ευχόμαστε να μην προλάβει να περάσει το νέο έγκλημα στην δικαιοσύνη από την ακροαριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύει αποκλειστικά για να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες κακοποιών συντρόφων τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου