Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ηλικιωμένος αντιστάθηκε στους ληστές και τους έτρεψε σε φυγή



Σύμφωνα με το lamiareport.gr, απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) σε μονοκατοικία στην πόλη της Χαλκίδας, όταν άγνωστοι δράστες, απείλησαν με όπλα 72χρονο ιδιοκτήτη σπιτιού για να του αποσπάσουν χρήματα, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης άκουσε θόρυβο στην αυλή και βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει, τότε δέχτηκε την επίθεση από τους δύο ληστές, εκ των οποίων ο ένας φορούσε κουκούλα και οι οποίοι υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι.

Ο ένας δράστης κρατούσε πιστόλι, ενώ ο άλλος μια κοντόκαννη καραμπίνα και μάλιστα τον χτυπήσει με το κοντάκι στο πρόσωπο για να του πει που είναι τα λεφτά! 

Ο 72χρονος δε φοβήθηκε και αντιστάθηκε βάζοντας συγχρόνως τις φωνές και από τη φασαρία έσπευσε προς βοήθεια ο γιος του ηλικιωμένου, που μένει σε διπλανό σπίτι. Αρχικά δέχτηκε και εκείνος απειλή από το ληστή με την καραμπίνα, αλλά προτίμησαν να το βάλουν στα πόδια γιατί απο τις φωνές ακούστηκαν παντού. 

Μάλιστα πάνω στη βιασύνη τους άφησαν πίσω τους το πιστόλι, που αποδείχτηκε ότι ήταν replica. 

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς το χτύπημα στο πρόσωπο ήταν σοβαρό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του και αναρρώνει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου