Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Βαρβαρότητα: Πατέρας και γιός σκότωσαν αρκούδα και αρκουδάκια σε χειμερία νάρκη και μετά πανηγύρισαν



Οργή προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο Άντριου Ρένερ και ο γιος του σκοτώνουν μια αρκούδα που ήταν σε χειμερία νάρκη στην Αλάσκα και στη συνέχεια πανηγυρίζουν γι' αυτό με high-five.

Στο βίντεο φαίνονται πατέρας και γιος να πλησιάζουν με τα σκι τους στη φωλιά της αρκούδας στο Esther Island. Στη συνέχεια προχωρούν σε σφαγή των τριών ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων ζώων ενώ τα μικρά αρκουδάκια ακούγονται να φωνάζουν μετά τους πυροβολισμούς κατά της μητέρας τους, και μετά δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο για το... κατόρθωμά τους.

Ο ένας ακούγεται, μάλιστα, να περηφανεύεται ότι «δεν θα καταφέρουν ποτέ να μας συνδέσουν με αυτό, έτσι πιστεύω».


Τους δύο κυνηγούς έκανε τσακωτούς η κάμερα που είχε τοποθετηθεί προκειμένου οι επιστήμονες να παρακολουθούν τις τρεις αρκούδες στο πλαίσιο ερευνητικής εργασίας.

Η σφαγή, όπως γράφει ο Guardian, σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο με τις αρχές στην Αλάσκα να δίνουν το βίντεο στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Ο Άντριου Ρένερ καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση και 20.000 δολάρια πρόστιμο ενώ ο γιος του υποχρεώθηκε σε κοινωνική εργασία ενώ και για τους δύο ανακλήθηκε η άδεια του κυνηγού.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου