Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Έκραξαν και πέταξαν μπουκάλια στον Βαρεμένο στην Αυστραλία φωνάζοντας «προδότες Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία»



Ο Βαρεμένος προκαλώντας τους Έλληνες της διασποράς τόλμησε να πει ότι η «Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η μεγαλύτερη ελληνική διπλωματική επιτυχία από το 1974»

Σε συνέντευξή τύπου το Σάββατο στο Γενικό Προξενείο της Μελβούρνης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ως «τη μεγαλύτερη ελληνική διπλωματική επιτυχία από το 1974 έως σήμερα» προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα θα είναι πολλαπλά κερδισμένη σε βάθος χρόνου» κάτι φυσικά που δεν πρόκειται να συμβεί αφού μόνο σοβαρά προβλήματα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος που έδωσε το «παρών» στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Μελβούρνη βρέθηκε μπροστά σε αγανακτισμένους Έλληνες που του φώναζαν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία» και στη συνέχεια αποκάλεσαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και τον αντιπρόεδρο της Βουλής «αλήτη. Μάλιστα δέχτηκε και δύο μπουκάλια απο τους συγκεντρωμένους.

Η ασφάλεια που βρισκόταν στον χώρο, υποχρεώθηκε να απομακρύνει τον βουλευτή από την εκδήλωση με τους Έλληνες να φωνάζουν «προδότη» και «αληταρά».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου