Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ο αντρόπιαστος ανθέλληνας Γαβρόγλου πήρε το μέρος του Σκοπιανού "Ουράνιου Τόξου"



Το «Πάρτι» αλυτρωτισμού σε ΜΜΕ στα Σκόπια παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, γιατί απλά έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση στην Ελλάδα που έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία και δεν έχει καταλάβει ακόμα την ζημιά που έχει κάνει στην χώρα.

Δεν άρεσε στον Γαβρόγλου η δήλωση του Πρύτανη του ΠΑΜΑΚ που έβαλε σε τάξη τις περίεργες απαιτήσεις του «Ουράνιου Τόξου» και διαφώνησε δείχνοντας ακόμα μία φορά πόσο επικίνδυνος είναι.

Αποστάσεις που πήρε ο αντρόπιαστος Υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου από την αντίδρασή του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο αίτημα του «Ουράνιου Τόξου» για διδασκαλία «μακεδονικής» γλώσσας.

Ο  Γαβρόγλου, επιχείρησε εάν είναι δυνατόν να αδειάσει τον Πρύτανη Στέλιο Κατρανίδη, ο οποίος έκρινε αντιδεοντολογικό να ανοίξει κουβέντα με ένα πολιτικό κόμμα επί του αιτήματος του να μπει η «μακεδονική» γλώσσα στο Πανεπιστήμιο.

Τι είπε ο ανεκδιήγητος και επικίνdυνος Γαβρόγλου : «Εμείς διαφωνούμε. Οι πολιτικοί φορείς είναι μέρος της Δημοκρατίας μας. Αυτά είναι επιστημονικά ζητήματα. Θα τα λύσει η επιστημονική κοινότητα. Θα μου επιτρέψετε να το συζητήσει η επιστημονική κοινότητα και με βάση τις συζητήσεις θα δούμε εμείς πώς θα κινηθούμε. Αλλά, επιστημονικά ζητήματα πρώτα τα συζητά η επιστημονική κοινότητα».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου