Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Με συντονισμένο σχέδιο αντιεξουσιαστές τα έσπασαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



Με συντονισμένο σχέδιο έδρασαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ομάδες κουκουλοφόρων κάνοντας επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως και στα ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο, αντίστοιχα.

Ο πρώτο στόχος ήταν το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως στην οδό Βεΐκου, στο Κουκάκι, όπου 23:30 οι κακοποιοί κουκουλοφόροι εκτόξευαν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς αστυνομικών. Από τις βόμβες μολότοφ κάηκε ένα περιπολικό.

Η αστυνομία κατάφερε να κάνει δέκα προσαγωγές, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν έχουν γίνει συλλήψεις.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και κατά αστυνομικών δυνάμεων τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αγ. Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν πενήντα νεαροί εξήλθε από το χημείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και έριξαν μολότοφ σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο.

Οι ταραξίες πέταξαν περισσότερες από εκατό βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα ΙΧ, άτυχων ιδιωτών.

Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατά των κουκουλοφόρων, έκαναν δώδεκα προσαγωγές εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, αλλά όχι για τις επιθέσεις αλλά επειδή βρέθηκαν επάνω τους απαγορευμένες ναρκωτικές ουσίες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου