Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Παρέμβαση του Άρειου Πάγου για την εγκληματικότητα στις φυλακές Κορυδαλλού



Μεγάλη έρευνα διατάχθηκε μετά την απίστευτη εγκληματικότητα μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, και στις φυλακές Κορυδαλλού γενικότερα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός κρατουμένου και τον τραυματισμό άλλων οχτώ. 

Στην έρευνα του Αρείου Πάγου μπαίνουν όλοι οι φάκελοι των κρατουμένων που νοσηλεύονται στο Ψυχιατρείο των Φυλακών, οι επισκέψεις που δέχτηκαν το τελευταίο διάστημα, ακόμη και η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούν, όπως και οι γιατροί που τη χορηγούν.

Συγκεκριμένα με παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, θα διερευνηθούν όχι μόνο οι συνθήκες του χθεσινοβραδινού θανάσιμου τραυματισμού του κρατουμένου, αλλά και το καθεστώς που διέπει τη νοσηλεία όσων φιλοξενούνται στο ψυχιατρείο, όπως και οι διαδικασίες και οι προϋποθέσεις με τις οποίες μεταφέρθηκαν εκεί. Θα εξεταστεί επίσης αν οι κρατούμενοι που πήραν μέρος στη συμπλοκή είχαν πάρει ναρκωτικές ουσίες ή άλλα σκευάσματα λίγο νωρίτερα, αλλά και τα επισκεπτήρια που είχαν δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Καλό θα ήταν η έρευνα να επεκταθεί και στους φακέλους όλων των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού και για το εάν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί η δε φυλακές υψίστης ασφαλείας που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει καταργήσει για να μην στεναχωριούνται οι σύντροφοι και ο νοών νοητό!! 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου