Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Τραγική κατάληξη για την μητέρα και το μωρό της που έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας! Και άλλο περιστατικό στην Πάτρα



Τραγωδία συνέβη στον Νέο Κόσμο, εχθές το απόγευμα λίγο μετά τις 16:30, όταν μια μητέρα και το 4,5 ετών κορίτσι της έπεσαν από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη στον Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους.

Η μητέρα, ηλικίας 35 έως 40 ετών, πρώτα έριξε το παιδί της από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό. Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 4,5 ετών κόρη της διακομίστηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Π.&Α. Κυριακού», στη συνέχεια όμως κατέληξε.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το παιδί της που έκλαιγε, και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει. Εκείνη όμως δεν την άκουσε και έριξε το παιδί στο κενό, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στη διασταύρωση των οδών Ναυαρίνου και Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 46 στην Πάτρα, όταν μία 53χρονη γυναίκα έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κενό. 

Κατά την πτώση της συμπαρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα γηροκομούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο διαμέρισμα από το οποίο έπεσε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου