Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

35χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 52χρονο κλέφτη

Φωτο: korinthostv.gr

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα, ένας 52χρονος, μαζί με έναν 54χρονο, επιχείρησαν να κλέψουν πουλερικά από αυλή σπιτιού.Εκείνη τη στιγμή έγιναν αντιληπτοί από τον 35χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 52χρονος. Στη συνέχεια ο 35χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τη σορό του 52χρονου σε αγρόκτημα της ίδιας περιοχής.

Μετά τους πυροβολισμούς ο 54χρονος έφυγε από το σημείο και στη συνέχεια περιέγραψε σε οικεία του πρόσωπα τα όσα συνέβησαν. Έπειτα από λίγη ώρα, οικεία πρόσωπα του 54χρονου πήγαν στο τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και είπαν ότι αγνοείται ο 52χρονος στην περιοχή του Σολομού.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή του Σολομού, και ερεύνησαν την καταγγελία και βρήκαν κάλυκες και κηλίδες αίματος, κατόπιν βρήκαν τη σορό του 52χρονου σε αγρόκτημα με ελαιόδεντρα, κοντά στον δρόμο που οδηγεί στο λατομείο της περιοχής και συνέλαβαν τον 35χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ στην κατοχή του και στο σπίτι του βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 43 φυσίγγια.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου