Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

F-15: Δολοφονική παρενόχληση ρωσικού Su-27 σε αμερικανικό μαχητικό πάνω από την Βαλτική - ΒΙΝΤΕΟ




Απίστευτο βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-27 και ένα αμερικανικό F-15. Το ρωσικό Su-27 πραγματοποιεί μια δολοφονική παρενόχληση στο αμερικανικό F-15, η οποίο χάρη στην γρήγορη αντίδραση του αμερικανού πιλότου δεν κατέστη μοιραία.

Τα περιστατικά μεταξύ ρωσικών και αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Βαλτική είναι πολυάριθμα και συμβαίνουν αρκετά συχνά ιδίως τον τελευταίο καιρό.

Όμως, το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο είναι αποκαλυπτικό.

Το ρωσικό μαχητικό Su-27 πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα από πίσω το αμερικανικό μαχητικό F-15 και ρίχνεται καταπάνω του με μανία, βγάζοντας το από την πορεία του.

Πρόκειται για μια άκρως προκλητική και επικίνδυνη κίνηση, που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει ακόμα και την σύγκρουση μεταξύ των δύο μαχητικών, με άγνωστες συνέπειες για τις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας.

Το βίντεο, από ότι φαίνεται είναι πραγματικό, όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι "φρέσκο", καθώς η τελευταία συμμετοχή των ΗΠΑ με F-15C σε αποστολή Εναέριας Αστυνόμευσης στην Βαλτική έληξε τον Δεκέμβριο του 2017.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:



Πηγή : onalert.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου