Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σκουρλέτης θεωρεί ότι με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ επανήλθαμε στην ακροαριστερή κανονικότητα!




Γελάει όλη η Ελλάδα με την δήλωση Σκουρλέτη που λέει με θράσος ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ.

Ο Σκουρλέτης δηλαδή θεωρεί ότι η ακατάλληλη κυβέρνηση της ακροαριστεράς ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την βοήθεια την ακροδεξιάς ΑΝΕΛ είναι κανονικότητα και κάνει καλό στην χώρα και στους Έλληνες που θέλουν πλέον να τους αρχίζουν στις κλωτσιές όπου τους πετύχουν.

Ο διασκεδαστής Σκουρλέτης είπε  «Αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες, με την ψήφο εμπιστοσύνης, με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, το θεωρώ επιστροφή στην πραγματικότητα. Καλή και έντιμη η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ήταν επιβεβλημένη. Αλλά είχε τα όριά της. Ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει».

Μάλιστα χρησιμοποιώντας την ακροαριστερή προπαγάνδα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ο Σκουρλέτης είπε : «αναλάβαμε την ιστορική ευθύνη γνωρίζοντας ότι μπορεί να υπάρχει πολιτικό κόστος, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν τόλμησαν υπολογίζοντας σε αυτό, τις πολιτικές ισορροπίες και τις πατριδοκάπηλες απόψεις» και συμπλήρωσε ότι «τολμήσαμε να δώσουμε λύση σε μια εκκρεμότητα που ήταν εις βάρος της Βόρειας Ελλάδας, εις βάρος της χώρας».

Και το τερμάτισε αδιαφορώντας ότι τους κυνηγάνε όπου τους δούνε λέγοντας ότι όσο θα περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο ο κόσμος θα γνωρίζει τα μεγάλα πλεονεκτήματα που φέρνει η συμφωνία στη χώρα «βάζοντας το τέλος στους αλυτρωτισμούς, στις ανιστόρητες προσεγγίσεις και σε μια κατάσταση που μας περιθωριοποιούσε».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου