Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Αδίστακτος κακοποιός εξιστόρησε ψυχρά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πώς έστησε τον θάνατο του


Με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsotherwise.gr, και αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αδίστακτος κακοποιός ο Ν.Χ. που εκτίει ποινές κάθειρξης 15 χρόνια για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και 10 χρόνια κάθειρξη για πλαστογραφία του θανάτου του, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στην Τατιάνα Στεφανίδου για να εξιστορήσει τα κατορθώματα του.

Στην εκπομπή εμφανίστηκε για ευκατάστατος επιχειρηματίας, αλλά στην πραγματικότητα και σύμφωνα με την γειτονιά του στην Καλλιθέα, την ασφάλεια και ανθρώπους που τον ξέρουν καλά είναι ένας αδίστακτος κακοποιός που ζούσε κάνοντας απάτες και εκβιασμούς σε αθώους πολίτες που τους πλησίαζε μαζί με την γυναίκα του. Οι ασχολίες του είχαν να κάνουν και με εισαγωγές παράνομων αυτοκινήτων από την Γερμανία. Μέσα στις παράνομες ασχολίες του παρουσιαζόταν ως μέλος ομάδας γνωστού κακοποιού νονού της νύχτας για να πετυχαίνουν οι εκβιασμοί του. 

Ο κακοποιός έφτασε μέχρι σε απόπειρα ανθρωποκτονίας όταν θύμα του αρνήθηκε να υποκύψει στους εκβιασμούς του, και να πληρώσει τα ποσά που του ζήταγε για να μην του στήσει πλεκτάνη και τον καταστρέψει. Μάλιστα προσπάθησε να τον διαβάλλει το θύμα παρουσιάζοντας τον σαν συνέταιρο που είχε μαζί του επιχειρηματικές δραστηριότητες και τον κορόιδεψε. Μέσα στα θύματα του είναι οικογενειάρχες που έκαναν το λάθος να τον εμπιστευτούν και να πέσουν στην παγίδα του, γείτονες του, που τους είχε ρημάξει και τα σπίτια όταν έφευγαν σε διακοπές, ένας πρώην αντιδήμαρχος της Καλλιθέας με τον γιο του που τον εμπιστεύτηκαν και βρήκαν δουλειά στον κακοποιό ως φύλακα σε μάντρα με σκάφη αναψυχής, μέχρι που εξαφανίστηκε ένα σκάφος σε βάρδια του κακοποιού κτλπ.

Μέχρι την δίκη του κακοποιού για την ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο ανακριτής του επέβαλε περιοριστικούς όρους και σε μέσα σε αυτούς ήταν και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Ο κακοποιός αδίστακτος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους δηλώνοντας νεκρός και στήνοντας τον θάνατο του, διαφεύγοντας παράνομα στην Γερμανία με παλιά του ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης του.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πώς μπόρεσε και έστησε τον θάνατο του προσπάθησε να εξαπατήσει την εκπομπή λέγοντας ότι το έκανε για να ζήσει την οικογένεια του, επειδή ήταν δήθεν ευκατάστατος. Είπε ότι κάποιος τον πλησίασε, του είπε να του βγάλει πλαστό πιστοποιητικό θανάτου, για να αρθεί η απαγόρευση εξόδου στο εξωτερικό. Έβαλε λοιπόν τους δικούς του την σύζυγο του και την κοπέλα του, να τον δηλώσουν ως πεθαμένο και με παλιό δελτίο ταυτότητας, που είχε στην κατοχή του, ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη. Εκεί με το πραγματικό του όνομα δούλεψε σε εστιατόριο για 2,5 χρόνια όπως είπε χαρακτηριστικά ο κακοποιός.

φωτογραφία του αδίστακτου κακοποιού έξω από την βουλή με ενεργό ένταλμα σύλληψης

Σ’ αυτό το διάστημα, όχι μόνο ερχόταν στην Ελλάδα ανεξέλεγκτος και με ένταλμα σύλληψης, αλλά κατάφερε να ανανεώσει και το επαγγελματικό του δίπλωμα οδήγησης, όπως ψυχρά δήλωσε ο ίδιος ο κακοποιός!

 φωτογραφία του αδίστακτου κακοποιού στην Κοπεγχάγη  με ενεργό ένταλμα σύλληψης

 φωτογραφία του αδίστακτου κακοποιού στην Γερμανία με ενεργό ένταλμα σύλληψης

φωτογραφία του αδίστακτου κακοποιού στο Παρίσι με ενεργό ένταλμα σύλληψης

Ο κακοποιός είπε ότι τελικά, το 2014 η ζωή μετά θάνατον τον… κούρασε και πήγε στο προξενείο να δηλώσει ότι δεν ήταν νεκρός αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsotherwise.gr πήγε ψυχρά για να βγάλει διαβατήριο και εκεί του είπαν ότι έχει δηλωθεί ως νεκρός στην Ελλάδα κάνοντας ο κακοποιός τον έκπληκτο.

Μετά την αποκάλυψη της απάτης με τους υπαλλήλους του προξενίου να έχουν μείνει άναυδη, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης που 18 μήνες και αυτό το διάστημα συνέχισε να ζει και να εργάζεται στην Φρανκφούρτη ο κακοποιός, σαν να μην τρέχει τίποτα, ώσπου μία μέρα του χτύπησε την πόρτα η Ιντερπόλ και τον συνέλαβε για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του συνεργάτη του.

Ο κακοποιός προσπάθησε να δικαιολογηθεί στην εκπομπή για την καταδίκη των 15 χρόνων δήθεν πώς η κλήση πήγε σε άλλη διεύθυνση και καταδικαστηκε ερήμην του. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι και κλήθηκε νομότυπα, αφού η κλήση πήγε στο σπίτι του και όχι εκεί που κρυβόταν και έστειλε δικηγόρο να τον δηλώσει νεκρό στο ΜΟΔ, ενώ τώρα το δικαστήριο γνώριζε ότι είχε στήσει την απάτη του θανάτου και μάλιστα είχε έρθει μάρτυρας και η σύζυγος του επίσης καταδικασμένη για απάτη για να τον δηλώσει νεκρό. Μόλις όμως η εισαγγελέας του ΜΟΔ άστραψε και βρόντηξε ακούγοντας την νέα προσπάθεια να εξαπατήσουν το δικαστήριο και τις συνέπειες που θα έχουν και ο δικηγόρος και η σύζυγος, μαζεύτηκαν και εξαφανίστηκαν από την αίθουσα ώστε να προχωρήσει η δίκη.





3 σχόλια :

  1. Τελικα πρεπει αυτος που δημοσιευει να μιση η να ξερη τον αντιδικο του κατηγορομενου αλοιως δεν εξηγηται πως γνωριζη ολα αυτα που ισχηριζεται γιατι αλοιως θα εγραφε αυτα που επικαλειται ο αντιδικος του οτι εοναι στελεχος σε μεγαλη κυβερνιτικη παραταξη και οτι εχει υψηλοβαθμους φιλους αστυνομικους και οτι ειναι ενεργο μελος της αστυνομιας με αριθμο 9.. αυτα προς γνωσιν του κοσμου του ιδιου και τοθ καθε ενδιαφερομενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μας έχουν έχουν έρθει ντοκουμέντα και καταγγελίες απο κατοίκους και ενοίκους της κατοικίας του στην Γρυπάρη στην Καλλιθέα καθώς και έγγραφη καταγγελία αντιδημάρχου της Καλλιθέας ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι μεγάλος κακοποιός γιατί οπός αναφέρουν οι κάτοικοι και ο αντιδήμαρχος έχουν πέσει θύματα του κακοποιού. Θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ και νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον κατάδικο

      Διαγραφή
    2. Διόρθωση!! Και εμείς αναφέρουμε τα ντοκουμέντα προς γνώση του κόσμου και κάθε ενδιαφερόμενου για να προστατεύονται από τέτοιου είδους κακοποιούς!!

      Διαγραφή