Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Προσοχή στην ψήφο μας αυτές τις εκλογές! Ψηφίζουμε ικανούς και όχι απλά αρεστούς της κομματικής γραμμής



Η απόλυτη πολιτική παρακμή τα τελευταία 7 χρόνια έχει ξεφτιλίσει την χώρα μας διεθνώς και έχει γίνει τεράστιο κακό στην οικονομία μας.

Ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια απόλυτου εξευτελισμού της πολιτικής ζωής της χώρας μας, με εκλεγμένους ότι να΄ναι χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης και ποιότητας δείχνουν ότι η ψήφο μας δεν πρέπει να πέφτει στον οποιοδήποτε όσο αρεστός είναι στο κόμμα του, αλλά με γνώμονα την εμπειρία του και την σοβαρότητα ώστε να αποδώσει για το καλό όλων μας.

 Μεταξύ λοιπών των χιλιάδων υποψηφίων που θα καταφέρουν να μπουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων ειδικά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που θα κυβερνήσει την χώρα να στηρίξουμε αυτούς που έχουν όχι στο φαίνεσθαι,αλλά με αποδείξεις επαγγελματική πορεία κοινωνική δράση και προσφορά. Δεν ενδιαφέρει κανένα ψηφοφόρο κανένας ανεπάγγελτος που θέλει να κάνει καριέρα την πολιτική γιατί απλά δεν είναι ικανός να βγει στην αγορά εργασίας, αυτοί δεν πρέπει να εκλεγούν επειδή θα πέσει κομματική γραμμή για να εκλεγούν, δεν πρέπει, δεν αντέχει η Ελλάδα άλλη ανικανότητα και παρακμή.

Αυτές οι εκλογές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για όλους μας και δεν πρέπει να αφήσουμε στα χέρια του κάθε τυχόντα αρεστού τις τύχες μας,και μια θέση στο κοινοβούλιο επειδή έτσι πρέπει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου