Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Επιτέλους! Απορρίφθηκε το νέο αίτημα του εκτελεστή Κουφοντίνα για 7η άδεια




Επιτέλους μετά από δύο χρόνια αλλεπάλληλων προκλητικών αδειών σε ένα εκτελεστή τρομοκράτη καταδικασμένο 11 φορές σε ισόβια, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε το νέο αίτημα  για χορήγηση της έβδομης κατά σειρά ολιγοήμερης άδειας. 

Το υπ΄αριθμ 3719/2019 βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε το αίτημα του ευνοούμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν , για χορήγηση νέας τετραήμερης άδειας, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική εισήγηση.

Ο εισαγγελέας των αγροτικών φυλακών διαφοροποίησε τη θέση του, σε σχέση με τις 6 προηγούμενες άδειες που του χορηγήθηκαν, επικαλούμενος λόγους που άπτονται του έλεγχου των ιδεολογικών και πολιτικών απόψεων που έχει εκφράσει το μέλος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Από τον φθινόπωρο του 2017 ο Δημήτρης Κουφοντίνας παίρνει αλλεπάλληλες προκλητικές άδειες εξόδου, έξι στον αριθμό λες και δεν έχει πλούσιο ιστορικό τρομοκράτη εκτελεστή επικίνδυνου για την δημόσια ασφάλεια.

Κάποιος εκτός κυβέρνησης να παρέχει και την ανάλογη ασφάλεια σε αυτόν τον σοβαρό εισαγγελέα που "τόλμησε" να πει όχι στον σύντροφο εκτελεστή τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου