Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Πάρτε τώρα που ακροαριστερά γυρίζει! Ο Γιωτόπουλος της «17 Νοέμβρη» ζητεί να αποφυλακιστεί



Ήταν βέβαιο και σίγουρο ότι όσο παραμένει ακόμα αυτή η ακροαριστερή καθεστωτική κυβέρνηση Τσίπρα οι καταδικασμένοι τρομοκράτες συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ θα θέλουν εκτός από άδειες και αποφυλακίσεις.

Σε επιστολή του Γιωτόπουλου στην εφημερίδα Documento, αναφέρεται πως «είμαι ο μόνος από την 17Ν που δεν παίρνω άδεια» κάνοντας παράπονα ο τρομοκράτης ότι δεν τον ευνοούν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο 75χρονος, που θεωρείται ιδρυτής, αρχηγός και καθοδηγητής της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν - έχει καταδικαστεί στο Εφετείο, σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξης, ποινή μεγαλύτερη του συντρόφου εκτελεστή Κουφοντίνα.

«Σύμφωνα με το προσχέδιο του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα που απέσυρε η κυβέρνηση, θα έπρεπε να πάρω βραβεία για τα πτυχία και το διδακτορικό μου. Με τιμωρούν όμως, ούτε άδεια δεν δίνουν», σημειώνει με παράπονο πρός τους συντρόφους του ο Γιωτόπουλος.

Όπως αναφέρει, δεν έχει εξεταστεί ακόμη, αίτημά του από τις αρχές του περασμένου Νοέμβριου, για χορήγηση ολιγοήμερης άδειας για λόγους υγείας  κάτι που παραβιάζει σχετικές διατάξεις!

Στην επιστολή του ο Αλέκος Γιωτόπουλος ρωτά για να πικάρει τα συντρόφια στον ΣΥΡΙΖΑ αν υπάρχει κράτος Δίκαιου ή μήπως Δικαιοσύνη.... «τύπου δικτατορίας!!!» και δεν ντρέπεται που ζητάει και αυτός άδεια.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου