Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό



Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ. Την περασμένη Δευτέρα ένας ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στο πόδι μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για αναίτια επίθεση και καταγγέλλει τη στάση του διοικητή του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός λέγοντας ότι προσπάθησε να αποσιωπήσει το γεγονός ενώ δεν επισκέφτηκε καν την νοσηλεύτρια που δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ ένας χειρουργημένος ασθενής στην αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός ο οποίος είχε φύγει από το νοσοκομείο χωρίς εξιτήριο την περασμένη Δευτέρα 14/1/2019 στις 7πμ επέστρεψε στην κλινική και έστησε καρτέρι στην Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Τμήματος.

Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την προϊσταμένη και μια άλλη νοσηλεύτρια άρχισε να βρίζει και χτύπησε με μαχαίρι την προϊσταμένη στον μηρό προκαλώντας της βαθιά τραύματα.
Η ίδια και η άλλη νοσηλεύτρια κάλεσαν σε βοήθεια και άλλοι νοσηλευτές, αλλά και δυο αστυνομικοί που φρουρούσαν ασθενή κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Η άτυχη νοσηλεύτρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου