Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Τι είπες ρε Καματερέ; «Σας ζηλεύουμε» είπε απευθυνόμενος στους Μακεδόνες



Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τραγικές φυσιογνωμίες επικίνδυνες για τα εθνικά θέματα και για την χώρα γενικότερα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός που εκλέγεται στα Δωδεκάνησα είπε  το απίστευτο: «Είμαι περήφανος με αυτή τη Συμφωνία γιατί τώρα μπορώ να απευθύνομαι στους Μακεδόνες, τους συμπατριώτες μας. Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Εμείς στα Δωδεκάνησα και στα νησιά μας περνάμε κάθε μέρα με τα αεροπλάνα από πάνω δεκάδες και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορά σας και πολύ περισσότερο με τη Συμφωνία τώρα που το λύνει και δεν υπάρχει καμιά διεκδίκηση; Όχι. Για ρωτήστε εμάς. Διεκδικούν τα νησιά μας κι όλο και πιο πολύ διεκδικούν περισσότερα. Για ρωτήστε εμάς, έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων στην παραμεθόριο; Οι ψαράδες δεν μπορούν να ψαρέψουν στα Ίμια αντιμετωπίζοντας τα τούρκικα πολεμικά. Πολύ θα θέλαμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες να είχαμε τη δυνατότητα, όπως εσείς, να έχουμε μια τέτοια γείτονα χώρα, να έχουμε μια τέτοια κυβέρνηση της γείτονας χώρας που να μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια συμφωνία και να ζούμε ειρηνικά και να μην έχουμε κανένα κίνδυνο».

«Σας ζηλεύουμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες. Είναι δυνατόν να είμαστε προδότες εμείς, προδότες και ο Ζάεφ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» είπε για να μας αποτελειώσει με αυτά που ακούμε και ζούμε σε εποχές ΣΥΡΙΖΑ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου