Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Λ. Αυγενάκης : Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλαΜε δύο αιχμηρά μηνύματα στο twitter αναφέρθηκε στην παραίτηση Καμμένου ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλα. Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, η λαϊκή κατακραυγή, ο δημόσιος αυτοεξευτελισμός του εδώ και 4 χρόνια και η εξαγορά της πλειονότητας των βουλευτών του από τον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αρκετά»

Και λίγη ώρα αργότερα :

«Ο πατριώτης Καμμένος  που ανέχθηκε τον Τσίπρα να υπογράφει την Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα, αφού έχει υπογραφεί και εγκριθεί από την πΓΔΜ, θυμήθηκε να παραστήσει τον επαναστάτη… Όχι ότι πιάνει πάτο το κόμμα του…».


View image on Twitter

Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλα. Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, η λαϊκή κατακραυγή, ο δημόσιος αυτοεξεφτελισμός του εδώ και 4 χρόνια και η εξαγορά της πλειονότητας των βουλευτών του από τον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αρκετά.


Ο πατριώτης που ανέχθηκε τον Τσίπρα να υπογράφει την Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα, αφού έχει υπογραφεί και εγκριθεί από την πΓΔΜ, θυμήθηκε να παραστήσει τον επαναστάτη... Όχι ότι πιάνει πάτο το κόμμα του...😉!Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου