Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Νέο "γλύψιμο" Σαρίδη στην κυβέρνηση αλλά προσεκτικός για το ξεπούλημα της Μακεδονίας



Γελάνε σε όλες τις Ηπείρους παρακολουθώντας την πολιτική ζωή της χώρας μας!!!! 

Νέες δηλώσεις από τον τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης στο Θέμα 104,6, που προσπαθεί και αυτός να επιβιώσει πολιτικά ποντάροντας στην τελειωμένη κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο βουλευτής εξέφρασε σήμερα την πρόθεσή του να στηρίξει την κυβέρνηση για να υλοποιήσει, όπως  ο ίδιος λέει και γελάει ο κόσμος, το θετικό νομοθετικό της έργο, αλλά ξεκαθάρισε γιατί φοβάται και την κοινωνία ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Ο Σαρίδης είπε:

«Αν έχει περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών η κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα δεδηλωμένης και θα πρέπει να απευθυνθεί στη Βουλή και να επιχειρηματολογήσει για τα θετικά νομοθετήματα τα οποία θα πρέπει να φέρει στον πολιτικό της χρόνο, ποια είναι αυτά και αν θα είναι χρήσιμη. Η κυβέρνηση λέει ότι έχει έτοιμα να φέρει πέντε νομοσχέδια και αυτά όπως ακούγονται στους διαδρόμους της Βουλής χαρακτηρίζονται από θετικό πρόσημο όπως π.χ. οι 120 δόσεις και ο νέος νόμος Κατσέλη. Εάν η κυβέρνηση πείσει ότι χρειάζεται 3-4 μήνες διορία για να μπορέσει να υλοποιήσει το νομοθετικό της έργο και να βοηθηθούν στο σύνολο τους οι Έλληνες πολίτες εσείς πιστεύετε ότι είναι πολλοί εκείνοι που θα αλλάξουν την ψήφο τους από θετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες;».

Είπε επίσης προκαλώντας και μην έχοντας αίσθηση τι λέει ότι : «Θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο η οικονομία, άλλο ένα εθνικό θέμα. Πιστεύω ότι έχουν καταστρέψει οι κομματικές γραμμές τον τόπο αυτόν». θύμισε στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον θυμάται και να τον βολέψει ο Τσίπρας ότι υπερψήφισε τον προϋπολογισμό με την δικαιολογία ότι:  «γιατί ήταν ο πρώτος που γράφτηκε από ελληνικά χρόνια, γιατί έδωσε λίγα αλλά τα περισσότερα από ό,τι έδωσαν οι τελευταίοι 8 μνημονιακοί προϋπολογισμοί και γιατί διαφαίνεται ότι η οικονομία στέκεται δειλά δειλά στα πόδια της. Ο βασικός λόγος όμως ήταν η δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα φέρει πρόταση νόμου που αφορά πάνω από 1 εκατ. πολίτες για δωρεάν παροχή νομικής βοήθειας για όσους βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου