Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ήρθε να στηρίξει τον τελειωμένο η Μέρκελ




Με στόχο να βοηθήσει τον Τσίπρα στο ξεπούλημα της Μακεδονίας 17.20 το απόγευμα εχθές Πέμπτη, 10.01.2019, έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος η γερμανίδα καγκελάριος. Η Άνγκελα Μέρκελ βγήκε από το αεροσκάφος φορώντας ένα πράσινο σακάκι.

18.10 έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την υποδέχτηκε ο τελειωμένος πολτικά, Αλέξης Τσίπρας. 

Πριν τις δηλώσεις, λοιπόν, τα φλας των φωτογράφων παίρνουν… φωτιά και μία από τις φωτογραφίες κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Μία φωτογραφία που απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα να φτιάχνει το σακάκι του απέναντι στην καγκελάριο, με την γνωστή ξεφτίλα στάση του σώματος του, έριξε και πάλι το internet και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Εδώ ο Τσίπρας τσελιγκαετός :


Ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς φιλότιμο αμέσως μετά την συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ είπε ότι η Καγκελάριος έρχεται στην Ελλάδα πέντε χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη και βρίσκει “μια διαφορετική Ελλάδα”. Και έχει δίκιο ο Τσίπρας μια διαφορετική Ελλάδα κατεστραμμένη οικονομικά, χωρίς ίχνος ανάπτυξης, με ξεπούλημα της Μακεδονίας, με αναβίωση της τρομοκρατίας, της εγκληματικότητας κτλπ.

Η Άνγκελα Μέρκελ και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την φιλοξενία, τονίζοντας πως οι Έλληνες πέρασαν δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια της κρίσης. “Ήρθα ευχαρίστως εδώ για να συζητήσω διάφορα θέματα μαζί σας. Να ενισχύσουμε το ευρωπαϊκό πνεύμα. Ο ελληνικός λαός πέρασε από μια δύσκολη φάση και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά που κατάφερε η Ελλάδα”.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου