Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Η Χριστοδουλοπούλου που υπερασπίστηκε τρομοκράτες έχει και θράσος!!



Με τεράστιο θράσος η ακροαριστερή υπερασπίστρια τρομοκρατών Τασία Χριστοδουλοπούλου, τόλμησε να πει : «Η ΝΔ ενορχηστρώνει τις  επιθέσεις κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είστε οι  σύγχρονη κουκουλοφόροι όπως στον  εμφύλιο. Εσείς με στοχοποιείται ο πρόεδρος σας με έδωσε στους τραμπούκους  της χρυσής Αυγής είστε οι  σύγχρονοι κουκουλοφόροι.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας πήρε τον λόγο για να την ξεφτιλίσει και να της θυμίσει της ακροαριστερής ότι δεν  νομιμοποιείται όποιος παρέστη  μάρτυρας  της  τρομοκρατίας να μας κουνάει το χέρι!!!

Δένδιας:  «Ελέγχθησαν επικίνδυνα πράγματα ότι η ΝΔ είναι σύγχρονοι  κουκουλοφόροι και ότι η ΝΔ επιδοτεί τη Χρυσή Αυγή.   Απορρίπτουμε  με τον πιο σκαιό τρόπο όλα αυτά και  δηλώνουμε  ότι η ΝΔ δεν έχει σχέση  με  το οποιοδήποτε επεισόδιο του οποιουδήποτε. Η ΝΔ έχει δώσει αίμα στην προσπάθεια της  κατά της τρομοκρατίας και δεν  νομιμοποιείται όποιος παρέστη  μάρτυρας  της  τρομοκρατίας να έρχεται εδώ και να μας κουνάει το χέρι εμείς δώσαμε αίμα.

Για την Χρυσή Αυγή έχουμε δώσει μάχες και ελπίζω τις μάχες αυτές στο μέλλον θα τις  δώσουμε όλες μαζί όποιος το διασπά αυτό το ενιαίο μέτωπο είναι απερίγραπτος και απαράδεκτος».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου