Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Πάνω από το τηλέφωνο περιμένει η οικογένεια του επιχειρηματία, που απήχθη έξω από το σπίτι του στον Πειραιά



Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται η αγωνία για την τύχη του 51χρονου επιχειρηματία, που απήχθη το πρωί της Πέμπτης έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, καθώς ακόμα οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένειά του για λύτρα.

Η απαγωγή έγινε περίπου στις 9 το πρωί της Πέμπτης έξω από το σπίτι του επί της οδού Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες ντυμένοι στα μαύρα ώστε να μοιάζουν με αστυνομικούς των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς μάρτυρες αναφέρουν ότι έφεραν στα μπουφάν τους λογότυπο πιθανόν της ΕΚΑΜ, επιβίβασαν με την βία σε μαύρο όχημα τον γνωστό επιχειρηματία στον χώρο των εισαγωγών ποτών και καπνικών προϊόντων, την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του.

Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως είδαν τους άγνωστους άντρες να επιβιβάζουν με την βία τον επιχειρηματία σε ένα αυτοκίνητο και να διαφεύγουν με ταχύτητα.

Από την Αστυνομία έχουν ληφθεί υλικά κλειστών κυκλωμάτων από παρακείμενες επιχειρήσεις τα οποία αναλύονται λεπτομερώς, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν οι αστυνομικοί τις κινήσεις των δραστών και την κατεύθυνση διαφυγής τους ή ακόμα και από προηγούμενες ημέρες την παρακολούθησή του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου