Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Με τις Δηλώσεις Μαλέλη πήρε αέρα ο Παππάς και στο τέλος τα μάζεψε ο Μαλέλης



Πήρε αέρα ο Παππάς από τις δηλώσεις ντροπή του Μαλέλη που δεν αντιπροσωπεύουν το ΚΙΝΑΛ, με αποτέλεσμα να δηλώσει:  Καλωσορίζουμε κάθε άποψη που αναδεικνύει τον όλεθρο της ΝΔ.

Η δήλωση Μαλέλη ήταν αρκετή για να βγει και να ξεφτιλιστεί ο Νίκος Παππάς νιώθοντας χαρούμενος, αλλά τον προσγείωσε το ίδιο το ΚΙΝΑΛ και μετά ο Μαλέλης που τα μάζεψε.

Παππάς : «Καλωσορίζουμε κάθε άποψη που αναδεικνύει τον όλεθρο ενός προγράμματος κομμένου και ραμμένου στα σχέδια του ΔΝΤ», σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη.

Χαρακτήρισε θετικό το γεγονός, στελέχη του προοδευτικού φάσματος «να αντιλαμβάνονται αυτόν τον κίνδυνο για την κοινωνία, η οποία έχει μεγάλες πληγές από τα προγράμματα ΔΝΤ», υπογραμμίζοντας ότι η χώρα «χρειάζεται σταθερή και μακροχρόνια αριστερή διακυβέρνηση».

To ΚΙΝΑΛ προσγείωσε τον Μαλέλη

"Εάν η θέση μας ότι εμείς συμπλήρωμα με τη λογική των αριθμών ή την νομή αξιωμάτων χωρίς πολιτικές και προγραμματικές προϋποθέσεις δεν θα γίνουμε και με αυτή την έννοια δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση, ενοχλεί ή χαλάει τα σχέδια σε κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα. Κανείς δε θα αποφασίσει προκαταβολικά ούτε και μπορεί να εγκλωβίσει τους πολίτες σε ψευδεπίγραφα διλήμματα. Με ερμηνείες και παρερμηνείες επιμέρους αποσπασματικών αναφορών των θέσεων μας δεν θα καταφέρουν να αλλοιώσουν το μήνυμα μας που είναι σταθερό, διαυγές αλλά και αδιαπραγμάτευτο”, ανέφερε ο κ. Χρηστίδης.

"Η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα που επιχειρούν να την εντάξουν. Ούτε σε μέτωπα δήθεν προοδευτικά με το ΣΥΡΙΖΑ που τίποτα προοδευτικό δεν έχει να επιδείξει ούτε ως αντιπολίτευση , ούτε ως κυβέρνηση αλλά ούτε και σε μέτωπα δήθεν συστημικής κανονικότητας με τη ΝΔ που κάθε μέρα και περισσότερο επιβεβαιώνει πόσο βαθιά συντηρητική παραμένει. Είμαστε κάτι ριζικά διαφορετικό και από τους δύο. Δείχνουμε ένα άλλο δρόμο στους Έλληνες πολίτες. Το δρόμο της πολιτικής σταθερότητας με ευρεία πολιτική συνεννόηση και ανάληψης ευθυνών από όλους για να δώσουμε, επιτέλους, πραγματική ελπίδα και προοπτική για το αύριο. Με ένα σύγχρονο, ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για την Ελλάδα που ήδη έχουμε παρουσιάσει”, συμπλήρωσε.

Και μετά το άδειασμα του ΚΙΝΑΛ και τις αντιδράσεις τα μάζεψε ο Μαλέλης : «Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο .

Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου