Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει και πάλι να εξαπατήσει κάνοντας τον αντιμνημονιακό




Είναι πλέον γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ίχνος φιλότιμου και δεν ντρέπεται παρά τα όσα έχει κάνει να σφυρίζει αδιάφορα.

Η ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο έδειξε ότι η προεκλογική περίοδος θα βασιστεί σε νέα εξαπάτηση των πολιτών και στο γνωστό δίλημμα του «εμείς ή αυτοί» που δεν πιάνει πλέον στον κόσμο. 

Ο Τσίπρας εμφανίζεται έχοντας διαγράψει τα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης που διέλυσαν τα πάντα στην χώρα και να κάνει επανέναρξη με σύνθημα «οι πρώτες 100 αντιμνημονιακές μέρες», σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Μάλιστα ο Τσίπρας έχει το θράσος να αναφέρεται σε 4ο μνημόνιο που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία μόλις γίνει κυβέρνηση, νομίζοντας έτσι ότι θα τρομάξει τους πολίτες.

Ο Τσίπρας δεν διστάζει να αποτελειώσει την ελληνική οικονομία, με παροχές, προσλήψεις, και να κατηγορήσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Νέα Δημοκρατίας που θα πυροδοτήσει την οικονομία της χώρας κάτι που είναι ανίκανος να κάνεις ο ίδιος και η κυβέρνηση του. Στο κόλπο είναι να παρουσιάσει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει δήθεν απολύσεις στο Δημόσιο, ξεπούλημα περιουσίας σε ιδιώτες και ένα τέταρτο μνημόνιο με νέα σκληρά μέτρα.

Μέχρι τις εκλογές, λοιπόν, θα δούμε έναν δήθεν αντιμνημονιακό Αλέξη Τσιπρα να εξαπατά τον ελληνικό λαό όπως κάνει εδώ και πέντε χρόνια που ενώ είναι κυβέρνηση θα κάνει αντιπολίτευση στη ΝΔ προσπαθώντας να υποβαθμίσει τον πρόγραμμα της λέγοντας ότι είναι σκληρό, νεοφιλελεύθερο και έτσι θα πορευθεί προσπαθώντας να βρει νέα θύματα να τον ψηφίσουν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου