Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Την πέταξαν στη θάλασσα και γύρισαν σπίτι να καθαρίσουν




Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από το Λιμενικό προέκυψε ότι ο 19χρονος μετέβη γύρω στις 23.30 με μικρό φορτηγό όχημα, λευκού χρώματος μαζί με τον 21 ετών φερόμενο ως δράστη, στην οικία της φοιτήτριας , προκειμένου να την παραλάβουν και να μεταβούν, σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Πεύκων Ρόδου. 

Στο εξοχικό η κοπέλα αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις των δύο νεαρών και κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού που ακολούθησε, οι δράστες φέρονται να την χτύπησαν αρχικά δυνατά στο πρόσωπο με γροθιές και ακολούθως ο 21 ετών Ροδίτης με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. 

Στη συνέχεια οι δύο νεαροί μετέφεραν το θύμα με το βαν σε κοντινή βραχώδη θαλάσσια περιοχή, όπου και το πέταξαν στη θάλασσα. Από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προέκυψε ότι το θύμα υπέστη εν ζωή σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός που είναι και επίσημα η αιτία θανάτου της φοιτήτριας. 

Τα στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών,  με τη συνδρομή ιδιωτών δυτών, διενήργησαν εξονυχιστική έρευνα στη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε η σορός, και εντόπισαν μεταξύ άλλων ευρημάτων, ηλεκτρική συσκευή σιδερώματος χρώματος λευκού-μωβ, με την οποία φέρεται να χτυπήθηκε στο κεφάλι το θύμα. Στο σπίτι βρέθηκε η βάση του ηλεκτρικού σίδερου όπου χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Βρέθηκαν επίσης ρούχα καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση, τα οποία εξετάζονται ενδελεχώς στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ειδικό κλιμάκιο της ίδιας Διεύθυνσης μετέβη στην εξοχική κατοικία στους Πεύκους και συνέλεξε πλήθος στοιχείων καθώς και βιολογικό υλικό. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, στο σπίτι έχει εντοπιστεί πλήθος κηλίδων αίματος, οι οποίες πρόκειται να εξεταστούν εργαστηριακά και επιπλέον αναμένονται τα ευρήματα της έρευνας στο όχημα με το οποίο μεταφέρθηκε η άτυχη κοπέλα. 

Στο σπίτι της φοιτήτριας βρέθηκαν τέλος δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα που έχουν ήδη αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω  έλεγχο. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου