Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Εκμεταλλευόμενοι κυβέρνηση, νόμους, ανίκανη αστυνομία και δικαιοσύνη κακοποιοί δολοφονούν ασύστολα



Η χώρα έχει καταντήσει Κολομβία - Μεξικό - Βενεζουέλα και οι δολοφονίες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Η τραγική ανίκανη κυβέρνηση της Ελλάδας που την ενδιαφέρει μόνο το πώς θα επιβιώσει πολιτικά έχει γιγαντώσει το έγκλημα απαξιώνοντας την αστυνομία και την δικαιοσύνη νομοθετώντας υπέρ των κακοποιών για να ευνοήσει τρομοκράτες συντρόφους της.

Μία εν ψυχρώ δολοφονία με στοιχεία μαφιόζικης ενέργειας σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, αυτή την φορά στη συμβολή των οδών Πίνδου 33 και Κανάρη, με θύμα έναν 48χρονο Έλληνα.

Άγνωστοι δράστες προσέγγισαν το θύμα που του είχαν στήσει καρτέρι και εκείνη την ώρα περπατούσε στον δρόμο και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ, 5 φορές, στο σώμα και στο κεφάλι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα είχε απασχολήσει μόνο για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι είχε μπλέξει με τον κόσμο της νύχτας και των κυκλωμάτων προστασίας, όπου και στρέφονται οι έρευνες.

Και δεύτερο περιστατικό σε ένα βράδυ από τον υπόκοσμο που δεν φοβάται πλέον τίποτα.

Ένας άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός, έπεσε νεκρός απόψε μέσα σε καφενείο στην Ομόνοια, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε στο κεφάλι από άγνωστο δράστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα καθόταν σε καφενείο, στην οδό Κρήτης, όταν ξαφνικά, στις 22:40, τον πλησίασε ένα άγνωστο άτομο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Αμέσως μετά ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου