Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Χειροπέδες σε 37 οπαδούς της Μπουντούτσνοστ που πιάστηκαν στην Ελευσίνα



Σε 37 συλλήψεις οπαδών της ομάδας μπάσκετ Μπουντούτσνοστ, από το Μαυροβούνιο, η οποία αντιμετώπιζε εχθές ο Ολυμπιακός, προχώρησε η αστυνομία.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (30-11-2018), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν, στον Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας, έλεγχο σε τρία (3) λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους αλλοδαπής ομάδας καλαθοσφαίρισης, που θα μετέβαιναν σε Στάδιο του Πειραιά, προκειμένου να παρακολουθήσουν προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός εκ των λεωφορείων:

 δεκαέξι (16) ξύλινα στειλιάρια
 οκτώ (8) φωτοβολίδες
 μία (1) κροτίδα
 ένα (1) σπρέι πιπεριού
 ένα (1) σφυρί
 μία (1) κουκούλα τύπου full face
 τεμάχια μαρμάρων και πέτρες

Κατόπιν των ανωτέρω, συνελήφθησαν τριάντα επτά (37) αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Στους υπόλοιπους φιλάθλους, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας απαγορεύθηκε η μετάβασή τους στο Στάδιο διεξαγωγής του αγώνα και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη Χώρα τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου