Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 2-11-2018 στ o Ίλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων.

Ειδικότερα :

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 2-11-2018 στο Ίλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Ειδικότερα, ο 35χρονος από τον περασμένο Μάρτιο εντόπιζε ηλικιωμένους στην περιοχή της Παιανίας και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων από την εφορία σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο, τους εξαπατούσε, αποσπώντας τους χρήματα και κοσμήματα.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξιχνιάσθηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις απάτης, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες και κλοπές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 19-11-1983 στην Αθήνα




Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 19-5-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος και ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6643339 του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου