Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Γελάει όλη η Ευρώπη με τον Τσίπρα που τόλμησε να δώσει συμβουλές στους Ιταλούς



Ο άνθρωπος ορισμός της κωλοτούμπας και της ανικανότητας τόλμησε να συμβουλέψει τους Ιταλούς πώς να συμπεριφερθούν στους Ευρωπαίους και γελάνε μέχρι και τα 5χρονα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Serra, ο άνθρωπος που είναι παντελώς ακατάλληλος να δώσει συμβουλή είπε σε Ιταλούς αξιωματούχους «Αν σκέφτεστε να αποχωρήσετε από το ευρώ, τότε... καλή τύχη», ειδεμή, «καλύτερα να κάνετε σήμερα αυτά που έτσι και αλλιώς θα κάνετε αργότερα, προτού πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα». 

Ο Τσίπρας, φαίνεται να συναντήθηκε πρόσφατα με προσωπικότητες της ιταλικής πολιτικής που έκαναν τον λάθος να τον συναντήσουν για να δικαιολογήσει την απραξία της Ελλάδας στη διαμάχη της Ρώμης με τις Βρυξέλλες για τον ιταλικό προϋπολογισμό. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, επειδή είμαι ο πρώτος που θα κινούσα υποψίες», είπε στους Ιταλούς αξιωματούχους.

Με την εμπειρία της Ελλάδας από το καταστροφικό 2015, που ο Αλέξης Τσίπρας κατέστρεψε εντελώς την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες πολίτες, προσπάθησε να επαναφέρει τους Ιταλούς στην πραγματικότητα, εξηγώντας τους ότι ίσως είναι καλύτερα να σταματήσουν προτού η κατάσταση χειροτερέψει.

Δίνει συμβουλές ποιος ο Αλέξης Τσίπρας!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου