Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, ποτέ


Κατηγορηματικός στο ενδεχόμενο υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίστηκε ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε στην ομιλία του :  «η δημόσια σφαίρα έχει επιβαρυνθεί από τους κυβερνητικούς χειρισμούς, εντός και εκτός χώρας. Αρνητικά δεδομένα συσσωρεύει η συμφωνία των Πρεσπών. Με τις επιλογές της η κυβέρνηση επέτρεψε στα Σκόπια να εμπαίζουν την Ελλάδα. Και αυτά, ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη αυτά που ειπώθηκαν μεταξύ των κ.κ. Κοτζιά και Καμμένου. Είναι πρωτοφανές να διερευνά η Δικαιοσύνη τις αλληλοκατηγορίες δύο υπουργών στο υπουργικό Συμβούλιο».

Και σημείωσε: «Όταν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών προς ψήφιση θα δούμε αν ο κ. Καμμένος φύγει από τη πόρτα ή το παράθυρο».

Η ΝΔ, δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ούτε τώρα ούτε μετά τις εκλογές είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δήλωσε ότι ο μόνος τρόπος να μην κυρωθεί ποτέ η συμφωνία είναι να γίνουν εκλογές πριν αυτή έλθει στην Βουλή. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου