Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ν.Δ.: Ο Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα λες και είναι δικά του



Η ΝΔ επιτίθεται και στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο ο οποίος όπως αναφέρει: 

«Η Σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

Με τη σειρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έσπευσαν να δώσουν τη δική τους απάντηση στα λεγόμενα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε οι μόνοι που δε θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα».

Ασχολίαστο δεν έμεινε η δήλωση σχετικά με τα ελικόπτερα, για την οποία οι ΑΝΕΛ τόνισαν ότι «ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία Siemens, για τις προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας».

Για να απαντήσει η Νέα Δημοκρατία : 

«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου