Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Κατερίνα Εξερτζόγλου Γ.Γ. σε υπουργείο το οποίο οι σπουδές της δεν είχαν καμία επαφή



Η Κατερίνα Εξερτζόγλου διορίστηκε γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σε χρόνια απόλυτης πολιτικής παρακμής μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Ο διορισμός της έγινε από τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νάσο Ηλιόπουλο και ήρθε μετά την παραίτηση του προκατόχου της Χαρίλαου Φλώρου.

Η κυρία Εξερτζόγλου, όμως, βρέθηκε σε ένα υπουργείο, με το οποίο οι σπουδές της δεν είχαν καμμία επαφή, ούτε φυσικά και η εργασιακή της εμπειρία.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων «Ψυχολογία και ΜΜΕ» και «Πολιτιστική Διαχείριση» του ίδιου Πανεπιστημίου. Μέχρι το 2011 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, σε φορείς πολιτιστικής διαχείρισης, ΜΜΕ και καλλιτεχνικούς οργανισμούς και έκανε θεατρικές σπουδές.

Η Κατερίνα Εξερτζόγλου δεν έχει και την παραμικρή σχέση με την πολιτική. Είναι γεννημένη καλλιτέχνιδα, με ανάλογη εμφάνιση. Δεκάδες σκουλαρίκια στη μύτη και πολλά χρώματα στα μαλλιά της έδιναν έναν εναλλακτικό τόνο στο μουντό γραφείο της Γενικής Γραμματείας. Οι προϊστάμενοί της τής έκαναν παρατηρήσεις για την εμφάνισή της. Λέγεται χαρακτηριστικά ότι της έλεγαν: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στο γραφείο σαν καραγκιόζης, εδώ δεν είναι θεατρική σκηνή». Ακόμη και η μητέρα της γινόταν αποδέκτης παραπόνων για την εκκεντρική της εμφάνιση στην εργασία της.

Από συμβασιούχος με 6μηνες συμβάσεις και χωρίς καμία σχέση με το αντικείμενο θα γίνει Γενικός Γραμματέας σε υπουργείο και ο διορισμός της σόκαρε τους υπηρεσιακούς παράγοντες , οι οποίοι είδαν μία συνάδελφό τους χωρίς τα κατάλληλα προσόντα να αναλαμβάνει μία άκρως νευραλγική για την οικονομία θέση.

Έτσι, λοιπόν η κυρία Εξερτζόγλου με τις θεατρικές σπουδές, έφτασε να λαμβάνει πάνω από 3.000 ευρώ τον μήνα και να διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου